Sänky, verhoillut päädyt
Sänky, verhoillut päädytSänky, verhoillut päädytSänky, verhoillut päädyt

Sänky, verhoillut päädyt

Sänky jossa Mohair verhoiltu pääty.

Korkeus: 92cm
Pituus: 200cm
2 290,00 €
Leveys
Väri
Katso kangas- ja värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Ylellinen talonpoikaisrokokoo sänky, jossa on mohair-kankaalla verhoillut päädyt. Verhoiltu parisänky on saatavilla sekä 160 cm leveänä että 180 cm leveänä.


Nuku kuin kuninkaallinen prameasti verhoillussa talonpoikaisrokokoo sängyssä!


Talonpoikaisrokokoo sängyssä on pyöristetyt muodot ja kaarevat jalat. Parisängyn puisessa rungossa on koristeelliset käsin veistetyt yksityiskohdat, joiden koristeaiheet ovat rokokootyylille tyypillistä luontoaiheista ornamentiikkaa, kuten lehti- ja simpukkaornamentteja.


Sängyssä on puusälepohja, jonka säleet kulkevat sängyssä pitkittäin. Pohjassa on tukijalka sängyn keskellä.


Yksivärisessä mohair-kankaassa on samettimainen pinta ja himmeä kiilto. Yksivärinen kangas antaa oikeutta sängynpäädyn verhoilun kauniille napitukselle. Käytämme vakiokankaina tyyliin sopivia, vuosien ja vuosikymmenien kokemuksella hyväksi todettuja verhoilukankaita. Kaunis, verhoilukankaan kanssa yhteensopiva koristenauha viimeistelee talonpoikaisrokokoosängyn verhoilun.


Tutustu värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!

Materiaalit: koivu, koivuvaneri, kalustelevy, kuultavissa sävyissä koivuviilu. Verhoillussa osassa vaahtomuovi, vanu ja aluskangas.

Lisätiedot: Sänky on koottava. Päädyt, sivulaudat sekä leveämpien sänkyjen poikkipuu ja puusälepohja toimitetaan erillisinä kappaleina. Sivulaidat ja poikkipuu painetaan ylhäältä alas kiinni päätyyn ja sälepohja lasketaan niiden päälle. Sänky on paras koota kaksin, mutta erillisiä työkaluja siihen ei vaadita.

 

Yksi rokokoontyylin kulmakivistä on leikkisyys! Koska valmistamme jokaisen tuotteen Suomessa omalla tehtaallamme, sinulla on mahdollisuus leikitellä rohkeasti väreillä ja materiaaleilla.

Vakiokankaiden sijaan voit tilata kalusteet vapaavalintaisella kankaalla verhoiltuna. Tällöin voit hankkia verhoilukankaan itse ja lähettää sen tehtaallemme tuolien valmistusta varten.

Talonpoikaisrokokoo 160 cm sänkyyn tarvitaan 3,6 m verhoilukangasta. Tilaa tuote normaalisti verkkokaupasta valitsemalla verhoiluvaihtoehdoksi ”oma kangas” ja lähetä kangas tehtaallemme.

 

<b>3mohair414</b>
<b>4mohair5107</b>
<b>6mohair9103</b>
<b>5mohair2203</b>
<b>7mohair1216</b>
<b>2mohair400</b>

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA