Sohva
SohvaSohvaSohvaSohva

Sohva

Talonpoikaisrokokoo sohva

Pituus/leveys: 165 cm
Leveys/syvyys: 67 cm
Korkeus: 84 cm
2 370,00 €
Kangas
Väri
Katso kangas- ja värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Näyttävä talonpoikaisrokokoo sohva, jossa puurunko sekä käsin veistetyt yksityiskohdat. Sohvan istuinkorkeus on noin 42 cm.


Ranskan hovissa 1700-luvulla syntyneen rokokootyylin aikakaudella huonekaluissa alettiin tavoitella mukavuutta. Talonpoikaisrokokoo sohvalle antaa mukavuutta sen istuinosassa oleva jousitus.


Talonpoikaisrokokoo sohva soveltuu rennompaan istumiseen olematta liian syvä tai upottava. Puinen runko ja jousitus tekevät siitä ryhdikkään. Mukavuudesta huolimatta talonpoikaisrokokoo sohva ei siis ole oikea valinta, jos etsit rentoa löhösohvaa.


Sohva oli aikoinaan Suomessa hyvin harvinainen huonekalu, mutta yleistyi rokokoon aikana. Ruotsista tulleet rokokoon vaikutteet alkoivat näkyä Suomessa 1750-luvulla. Rokokoon aikakautena sohvat siirrettiin huoneiden keskelle ja niistä tehtiin mukavia istuinryhmiä seurustelua varten.


Yhdistä sohva talonpoikaisrokokoo lepotuolin ja -sohvapöydän kanssa ja luo olohuoneeseen, salonkiin tai aulaan yhtenäinen istuinryhmä.


Talonpoikaisrokokoo sohva on ympäriverhoiltu. Käytämme vakiokankaina tyyliin sopivia, vuosien ja vuosikymmenien kokemuksella hyväksi todettuja verhoilukankaita. Kaunis, verhoilukankaan kanssa yhteensopiva koristenauha viimeistelee talonpoikaisrokokoo sohvan verhoilun.


Tutustu kangas- ja värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!

Materiaalit: koivurunko, istuinosassa jousitus sekä vaahtomuovi, vanu ja aluskangas.

 

Yksi rokokoontyylin kulmakivistä on leikkisyys! Koska valmistamme jokaisen tuotteen Suomessa omalla tehtaallamme, sinulla on mahdollisuus leikitellä rohkeasti väreillä ja materiaaleilla.

Vakiokankaiden sijaan voit tilata kalusteet vapaavalintaisella kankaalla verhoiltuna. Tällöin voit hankkia verhoilukankaan itse ja lähettää sen tehtaallemme tuolien valmistusta varten.

Talonpoikaisrokokoosohvaan tarvitaan 4,5 m verhoilukangasta. Tilaa sohva normaalisti verkkokaupasta valitsemalla verhoiluvaihtoehdoksi ”oma kangas” ja lähetä kangas tehtaallemme.


Huom! Mikäli kangas vaatii erityisen kuvion kohdistuksen, niin tuotteen verhoiluun tarvittava määrä saattaa olla normaalia suurempi. Siksi suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen suurikuvioisen kankaan hankintaa.

<b>biancasininen</b>
<b>biancaruskea</b>
<b>biancavihreä</b>
<b>line11</b>
<b>amadeusruskea</b>
<b>line12</b>
<b>amadeusrosa</b>
<b>amadeuskeltainen</b>
<b>amadeussininen</b>
<b>mozartvihreä</b>
<b>line13</b>
<b>4mohair5107</b>
<b>6mohair9103</b>
<b>5mohair2203</b>
<b>7mohair1216</b>
<b>2mohair400</b>
<b>3mohair414</b>

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA