Lipasto 80 cm
Lipasto 80 cmLipasto 80 cmLipasto 80 cm

Lipasto 80 cm

Kustavilainen lipasto

Pituus/leveys: 80 cm
Leveys/syvyys: 40 cm
Korkeus: 70 cm
1 190,00 €
Väri
Katso värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Isomman kustavilaisen lipaston avulla tuot kotiisi säilytystilaa ja laskutilaa, mutta myös hienostunutta pohjoismaista kartanotyyliä.


Alaspäin kapenevat, koristeelliset jalat tuovat lipastolle kustavilaistyylistä hienostuneisuutta, mutta myös käytännöllisyyttä. Korkeat jalat tekevät lipaston alta siivoamisen helpoksi. Käytännöllinen kustavilaistyyli edustaa oman aikansa funktionalismia.


Kustavilaisessa lipastossa on kolme laatikkoa. Lipaston laatikoissa on perinteiset massiivipuiset sivusarjat, jotka on kiinnitetty etusarjaan lohenpyrstöliitoksin. Laatikon pohja on vaneria. Lipaston laatikoita koristavat kustavilaistyyliset, pyöreät vetimet. Vetimet ovat messingin värisiä ja antiikkipatinoituja.


Kustavilaistyylille ovat ominaisia suorat linjat ja hillitty ornamentiikka. Kustavilaiskalusteet ovat useimmiten vaaleita, mutta lipastot muodostavat poikkeuksen - niissä käytettiin myös tummia puulajeja. Valitse lipaston väritys omaan sisustustyyliisi parhaiten sopivassa sävyssä.


Tuo kotiisi pohjoismaisen hovityylin henkeä kustavilaisilla huonekaluilla. Valitse säilytyskalusteeksi kustavilainen lipasto!


Katso värivaihtoehdot alta.


Materiaalit: koivu, koivuvaneri, kalustelevy ja kuultavissa väreissä koivuviilu

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA