Peilipöytä

Peilipöytä

Kustavilainen peilipöytä

Pituus/leveys: 78 cm
Leveys/syvyys: 33 cm
Korkeus: 65 cm
730,00 €
Väri
Katso värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Etsitkö kustavilaistyylistä peilipöytää?


Tämä kustavilainen peilipöytä on seinää vasten sijoitettava kaluste, joka on suunniteltu sijoitettavaksi peilin alapuolelle. Jos etsit kampaus- tai meikkipöydäksi soveltuvaa peilipöytää niin etsimäsi kaluste voisi olla tämän sijaan Kustavilainen kampauslipasto.


Kustavilainen peilipöytä soveltuu hyvin eteiseen tai aulatilaan, mutta myös muihin tiloihin, joissa tarvitaan laskutilaa sekä pientä säilytystilaa peilin läheisyyteen. Luo tyylillisesti ehjä kokonaisuus yhdistämällä se kustavilaisen tai kultakehyksisen peilin kanssa.


Peilipöytä on seinää vasten sijoitettava ja seinään kiinnitettävä. Sen etuosassa on kaksi alaspäin kapenevaa jalkaa, joita tukee ja yhdistää koristeellinen kaari. Säilytystilana kannen alla on yksi laatikko, jossa voit säilyttää peilipöydän luona tarvittavia tavaroita. Laatikon etusarjaa koristaa kustavilaistyylinen pyöreä, antiikkipatinoitu rengasvedin, jonka pohjaväri on messingin sävyinen.


Valitse kalusteen väri sisustustyylisi mukaan. Jos kallistut perinteisen kustavilaistyylin puoleen, suosittelemme helmenharmaata väriä patinoituna tai ilman. Kokovalkoinen väri tuo kustavilaiskalusteelle modernimman ilmeen. Mikä on sinun valintasi?


Katso värivaihtoehdot alta.


Materiaalit: koivu, koivuvaneri, kalustelevy ja kuultavissa väreissä koivuviilu

 

 

 

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA