Kirjahylly, 3-osainen

Kirjahylly, 3-osainen

Talonpoikaisrokokoo kirjahylly

Pituus/leveys: 230 cm
Leveys/syvyys: 37 cm
Korkeus: 197 cm
2 765,00 €
Väri
Katso värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Talonpoikaisrokokoo kirjahylly on upea, suurikokoinen kirjahylly, joka ihastuttaa olemassa olollaan suuremmassakin kartanossa.


Suuri kirjahylly tarjoaa myös paljon säilytystilaa. 3-osaisen kirjahyllyn yläosassa on kaksi lasiovellista kaappia sekä avohyllyt, joissa voit pitää kirjat tai muut tärkeät esineet esillä. Tavaroiden säilyttäminen lasiovellisissa kaapeissa helpottaa siivousta ja vähentää pölyjen pyyhkimisen tarvetta, koska ovien takana esineet ovat suojassa enimmältä huonepölyltä. Ovet suojaavat tärkeitä tai hauraita esineitä pölyn lisäksi myös lasten pikkuisilta käsipareilta tai uteliailta lemmikkieläimiltä. Kaikki kaapinovet ovat lukittavia, joten ovet voi halutessaan laittaa myös lukkoon. Lisäksi kaapin alaosassa on kolme laatikkoa ja kaksi umpiovellista kaappia.


Laadukkaasti viimeisteltyä talonpoikaisrokokoo kirjahyllyä koristavat käsin veistetyt yksityiskohdat ja messingin väriset, antiikkipatinoidut helat.

 

Rokokoo-tyyli sai alkunsa 1700-luvulla Ranskan hovissa. Rokokoo oli kokonaisvaltainen sisustustyyli. Pyöreät ja keveät muodot sekä mukavuuden tavoittelu ovat tyypillisiä Rokokoo-huonekaluille ja sisustustyylille. Talonpoikaisrokokoo on talonpoikaisvaikutteinen versio tästä ranskalaisesta, loisteliaasta hovityylistä.

 

Säilytä rakkaimmat kirja-aarteesi arvoisessaan hyllyssä – hanki talonpoikaisrokokoo kirjahylly! Tutustu alla oleviin värivaihtoehtoihin ja valitse omasi.

 

Materiaalit: koivu, koivuvaneri, kalustelevy ja lasi, kuultavissa sävyissä koivuviilu

 

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA