Nojatuoli
Nojatuoli Nojatuoli Nojatuoli Nojatuoli Nojatuoli

Nojatuoli

Talonpoikaisrokokoo nojatuoli

Pituus/leveys: 58 cm
Leveys/syvyys: 59 cm
Korkeus: 96 cm
715,00 €
Kangas
Väri
Katso kangas- ja värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Talonpoikaisrokokoo nojatuoli on käsinojallinen tuoli, jossa on kauniin muotoinen selkänoja, verhoiltu istuinosa sekä käsin veistetyt koristekuviot.

 

Nojatuoli on hieman suurempi, käsinojallinen versio talonpoikaisrokokoo tuolista. Talonpoikaisrokokoo tuolin tavoin myös tämä käsinojallinen tuoli soveltuu ruokapöydän tuoliksi. Sijoita nojatuolit vaikka ruokapöydän päätyihin. Nojatuolin istuinkorkeus noin 45 cm.

 

Käsinojallisessa talonpoikaisrokokoo nojatuolissa viihtyy mielellään vähän pidempäänkin ja tukevien käsinojien ansiosta siitä on hyvä nousta ylös. Siksi voimme suositella sitä myös neuvottelutiloihin tai kabinetteihin.

 

Talonpoikaisrokokoo nojatuoli on hyvä valinta, jos kaipaat tukevaa käsinojallista tuolia, jossa on pehmustettu ja kevyesti joustava istuinosa. Mikäli taas kaipaat nojatuoliin astetta enemmän mukavuutta, tutustu Talonpoikaisrokokoo lepotuoliin.

 

Loistelias ja ylellinen rokokootyyli sai alkunsa 1700-luvulla Ranskan hovissa. Myös hivenen esikuvaansa vaatimattomammat talonpoikaisrokokoo huonekalut ovat kotonaan vanhoissa kartanoissa ja huviloissa, mutta voit tuoda niiden avulla ylellistä rokokootyyliä myös modernimpaan ympäristöön.

Rokokootyylin aikakaudella huonekaluissa alettiin tavoitella mukavuutta. Talonpoikaisrokokoo tuolin istuinosasta tekee erityisen mukavan sen joustava rakenne. Pehmustettu istuinosa on toteutettu puiseen raamiin, jonka pohjassa on joustinvyöt. Istuinosa on irrotettava, joten se on helppo verhoilla uudelleen tarpeen vaatiessa.

 

Tutustu kangas- ja värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!

Materiaalit: koivurunko, istuinosassa joustinvyö sekä vaahtomuovi, vanu ja aluskangas.

 

Yksi rokokoontyylin kulmakivistä on leikkisyys! Koska valmistamme jokaisen tuotteen Suomessa omalla tehtaallamme, sinulla on mahdollisuus leikitellä rohkeasti väreillä ja materiaaleilla.

Vakiokankaiden sijaan voit tilata kalusteet vapaavalintaisella kankaalla verhoiltuna. Tällöin voit hankkia verhoilukankaan itse ja lähettää sen tehtaallemme tuolien valmistusta varten.

Talonpoikaisrokokoonojatuoliin tarvitaan 0,65 m verhoilukangasta. Normaalilevyisestä (140 cm) verhoilukankaasta saadaan kahden tuolin istuinosat. Tilaa tuolit normaalisti verkkokaupasta valitsemalla verhoiluvaihtoehdoksi ”oma kangas” ja lähetä kangas tehtaallemme.

 

<b>biancasininen</b>
<b>biancaruskea</b>
<b>biancavihreä</b>
<b>line11</b>
<b>amadeusruskea</b>
<b>line12</b>
<b>amadeusrosa</b>
<b>amadeuskeltainen</b>
<b>amadeussininen</b>
<b>mozartvihreä</b>
<b>line13</b>
<b>4mohair5107</b>
<b>6mohair9103</b>
<b>5mohair2203</b>
<b>7mohair1216</b>
<b>2mohair400</b>
<b>3mohair414</b>

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA