Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110
Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110

Talonpoikaisrokokoo ruokapöytä, pyöreä Ø110

Talonpoikaisrokokootyylinen ruokapöytä, jatkettava

Talonpoikaisrokokootyylinen pyöreä ruokapöytä, jossa on mekanismilla toimiva jatkolevy.

Pituus/leveys: 110 cm
Korkeus: 75 cm
Jatkolevy: 1 x 40 cm

Materiaalit: koivu, kalustelevy ja kuultavissa sävyissä koivuviilu
1 270,00 €
Väri
Saatavilla useita värivaihtoehtoja
Toimitusaika noin 4 viikkoa
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Talonpoikaisrokokooruokapöytä on ruokasalin helmi!


Tämä pyöreä talonpoikaisrokokootyylinen ruokapöytä soveltuu 4 henkilölle ja muuntuu jatkopalojen avulla ovaalin muotoiseksi ruokapöydäksi 6 henkilölle. Mekanismilla toimiva jatkolevy on kätevästi piilossa pöydän kannen sisällä silloin, kun se ei ole käytössä. Jatkettava ruokapöytä on käytännöllinen ja pitkäikäinen hankinta, koska se muuntuu elämäntilanteen ja ruokailijamäärän mukaan.


Valitse pöydän kanssa talonpoikaisrokokoo tuolit ja luo ruokaryhmästä yhtenäinen kokonaisuus, jota yhdistävät samat värit ja kuvioaiheet.


Pyöreässä ruokapöydässä on rokokootyylille tunnusomaiset kaarevat jalat, pyöreät muodot ja luontoaiheiset, käsin veistetyt koristekuviot. Pöytää kiertävien koristekuvioiden keskellä on simpukkaornamentti eli rocaille-kuvio, jota reunustavat lehtiornamentit.

 

Rokokootyyli sai alkunsa 1700-luvulla Ranskan hovissa. Rokokoo oli kokonaisvaltainen sisustustyyli. Pyöreät ja keveät muodot sekä mukavuuden tavoittelu ovat tyypillisiä Rokokoohuonekaluille ja -sisustustyylille. Talonpoikaisrokokoo on talonpoikaisvaikutteinen versio tästä ranskalaisesta, loisteliaasta hovityylistä.

 

Kata pöytään messinkiset tai pronssiset kynttilänjalat ja viimeistele rokokootyyli ripustamalla kristallikruunu ruokasalin kattoon!


Tutustu värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA