Sänky, divaani
Sänky, divaani

Sänky, divaani

Talonpoikaisrokokoo sänky

Pituus/leveys: 200cm
Leveys/syvyys: 160 cm
Korkeus: 85 cm
1 460,00 €
Väri
Katso värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Talonpoikaisrokokoo divaanisänky on herkän koristeellinen, puurunkoinen sänky, jota koristavat käsin veistetyt yksityiskohdat.

 

Divaanisängyksi nimitämme sänkyä, jossa on vain yksi korkea pääty ja sängyn jalkopääty on matala. Divaanisänky on saatavilla ainoastaan 160 cm leveänä. Tutustu Talonpoikaisrokokoo sänkyyn, jos mielessäsi on jokin muu koko.

 

Rokokookalusteiden tunnusmerkkejä ovat luontoaiheiset, veistetyt koristekuviot sekä pyöreät muodot ja kaarevat jalat. Talonpoikaisrokokoosängyn päädyissä on koristeaiheina rokokootyylille ominaiset lehtiornamentit sekä alareunassa simpukkaa muistuttava rocaille-koristekuvio.

 

Laadukas, puurunkoinen sänky kestää läpi ihmiselämän. Sänky uudistuu ja muuntuu tarpeen mukaan patjoja ja petivaatteita vaihtamalla. Parhaat unet takaat yhdistämällä sänkyyn laadukkaat ja omiin tarpeisiisi sopivat patjat.

 

Sängystä – kuten muistakin kalusteistamme – on saatavilla useita värivaihtoehtoja, joista voit valita parhaan oman makusi ja sisustustyylisi mukaan.


Kauneimmat ja makoisimmat unet nukutaan omassa sängyssä. Tahtoisitko uinua omassa talonpoikaisrokokoosängyssä?

 

Valitse alla olevista värivaihtoehdoista ja tilaa omaksesi!

 

Materiaalit: koivu, kalustelevy, kuultavissa sävyissä koivuviilu


Lisätiedot: Sänky on koottava. Päädyt, sivulaudat sekä leveämpien sänkyjen poikkipuu ja puusälepohja toimitetaan erillisinä kappaleina. Sivulaidat ja poikkipuu painetaan ylhäältä alas kiinni päätyyn ja sälepohja lasketaan niiden päälle. Sänky on paras koota kaksin, mutta erillisiä työkaluja siihen ei vaadita.

 

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA