Sänky
SänkySänkySänkySänkySänky

Sänky

Talonpoikaisrokokoo sänky

Korkeus 85 cm
1 190,00 €
Leveys
Väri
Katso värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Talonpoikaisrokokoo sänky on herkän koristeellinen puurunkoinen sänky, jota kaunistavat käsin veistetyt yksityiskohdat. Sängystä on saatavilla useita eri leveyksiä, joten se soveltuu sekä yhden hengen sängyksi että parisängyksi.


Nuku lempeitä unia talonpoikaisrokokoo sängyssä! Laadukas, puurunkoinen sänky kestää läpi ihmiselämän. Sänky uudistuu ja muuntuu tarpeen mukaan patjoja ja petivaatteita vaihtamalla. Parhaat unet takaat yhdistämällä sänkyyn laadukkaat ja omia tarpeitasi vastaavat patjat.


Sänky on makuuhuoneen sisustuksen tärkein elementti. Tämä talonpoikaisrokokoo sänky on herkän koristeellinen olematta liian pramea. Kruunaa makuuhuoneen sisustus yhdistämällä sänkyyn talonpoikaisrokokoo yöpöydät ja sijoittamalla sängyn ylle kaunis valaisin.


Talonpoikaisrokokoo sängyssä on pyöristetyt muodot ja kaarevat jalat. Sängyn päätyjen koristeaiheina ovat rokokootyylille ominaiset lehtiornamentit sekä alareunassa simpukkaa muistuttava rocaille-kuvio. Rokokookalusteiden käsin veistetyt yksityiskohdat ovat suomalaista käsityötä.

 

Sängyssä on puusälepohja, jonka säleet kulkevat sängyssä pitkittäin. 120 cm leveiden tai sitä leveämpien sänkyjen pohjassa on tukijalka sängyn keskellä.

 

Katso myös Talonpoikaisrokokoo divaanisänky.


Sängystä – kuten muistakin kalusteistamme – on saatavilla useita värivaihtoehtoja, joista voit valita parhaan oman makusi tai sisustustyylisi mukaan.


Tutustu värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!


Materiaalit: koivu, kalustelevy, kuultavissa sävyissä koivuviilu


Lisätiedot: Sänky on koottava. Päädyt, sivulaudat sekä leveämpien sänkyjen poikkipuu ja puusälepohja toimitetaan erillisinä kappaleina. Sivulaidat ja poikkipuu painetaan ylhäältä alas kiinni päätyyn ja sälepohja lasketaan niiden päälle. Sänky on paras koota kaksin, mutta erillisiä työkaluja siihen ei vaadita.

 

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA