Sarjapöytä
Sarjapöytä

Sarjapöytä

Talonpoikaisrokokoo sarjapöytä

Pituus/leveys: 63 cm
Leveys/syvyys: 46 cm
Korkeus: 55 cm
1 185,00 €
Väri
Katso värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Ihastuttava talonpoikaisrokokoo sarjapöytä on kolmen sisäkkäin menevän pikkupöydän sarja, jota koristavat käsin veistetyt kuvioaiheet.

Rokokoon aikakaudella yleistyivät pienet siirreltävät pöydät. Pienet pöydät olivat aikansa muotikalusteita, joita siirreltiin paikasta toiseen.

Monikäyttöinen sarjapöytä on käytännöllinen ja pitkäikäinen kaluste, koska pöytiä voi käyttää mielensä mukaan erikseen tai piilottaa kaksi pienempää pöytää suurimman alle. Yhdistettynä ne vievät tilaa vain yhden pöydän verran.

Sijoita sarjapöytä olohuoneeseen tai salonkiin yhdessä talonpoikaisrokokoo sohvien ja lepotuolien sekä sohvapöydän kanssa. Voit käyttää talonpoikaisrokokoo sarjapöytiä sohvapöytinä, lamppupöytinä, kukkapöytinä, apuna tarjoilussa tai ripottele ne ympäri kotia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Talonpoikaisrokokookalusteiden käsin veistetyt yksityiskohdat ovat aitoa suomalaista käsityötä. Koristeaiheina on rokokootyylille ominaista simpukka- ja lehtiornamentiikkaa.


Sarjapöydästä – kuten muistakin kalusteistamme – on saatavilla useita värivaihtoehtoja, joista voit valita parhaan oman makusi tai sisustustyylisi mukaan.


Tutustu värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!


Materiaalit: koivu, kalustelevy, kuultavissa sävyissä koivuviilu

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA