Tuoli
Tuoli Tuoli Tuoli Tuoli Tuoli Tuoli Tuoli Tuoli

Tuoli

Talonpoikaisrokokoo tuoli

Pituus/leveys: 51 cm
Leveys/syvyys: 51 cm
Korkeus: 96 cm
557,00 €
Kangas
Väri
Katso kangas- ja värivaihtoehdot alta
Toimitusaika n. 4 vk
Kotiinkuljetus 0 eur (Manner-Suomi)
Maksa joustavasti osissa!

Sulavalinjaisessa talonpoikaisrokokoo tuolissa on kauniin muotoinen selkänoja, verhoiltu istuinosa sekä käsin veistetyt koristekuviot.

Talonpoikaisrokokoo tuoli soveltuu ruokapöydän tuoliksi tai muuksi pikkutuoliksi. Sen istuinkorkeus on noin 45 cm.

Loistelias ja ylellinen rokokootyyli sai alkunsa 1700-luvulla Ranskan hovissa. Myös hivenen esikuvaansa vaatimattomammat talonpoikaisrokokoo huonekalut ovat kotonaan vanhoissa kartanoissa ja huviloissa, mutta voit tuoda niiden avulla ylellistä rokokootyyliä myös modernimpaan ympäristöön.

 

Yhdistä tuolit talonpoikaisrokokoo ruokapöytään tai käytä yksittäisenä istuimena ja koristeellisena sisustuselementtinä. Tuoli soveltuu pariksi myös talonpoikaisrokokoo kirjoituspöydän tai muun työpöydän kanssa. Voit käyttää tuolia pukeutumistuolina makuuhuoneessa tai walk-in-vaatehuoneessa. Mikäli etsit tuolista käsinojallista versiota, tutustu saman sarjan Talonpoikaisrokokoo nojatuoliin.

Selkänojan koristekuvio on rokokookalusteille tyypillisesti hieman epäsymmetrinen. Koristeaiheena on simpukkaa muistuttavaa rocaille-kuvio, tuttavallisemmin näkinkenkä. Kuviota ympäröivät lehtiornamentit. Istuinosassa koristekuvio on symmetrinen.

Rokokootyylin aikakaudella huonekaluissa alettiin tavoitella mukavuutta. Talonpoikaisrokokoo tuolin istuinosasta tekee erityisen mukavan sen joustava rakenne. Pehmustettu istuinosa on toteutettu puiseen raamiin, jonka pohjassa on joustinvyöt. Istuinosa on irrotettava, joten se on helppo verhoilla uudelleen tarpeen vaatiessa.

 

Tutustu kangas- ja värivaihtoehtoihin alla ja tilaa omaksesi!

 

Materiaalit: koivurunko, istuinosassa joustinvyö sekä vaahtomuovi, vanu ja aluskangas.

 

Yksi rokokoontyylin kulmakivistä on leikkisyys! Koska valmistamme jokaisen tuotteen Suomessa omalla tehtaallamme, sinulla on mahdollisuus leikitellä rohkeasti väreillä ja materiaaleilla.

Vakiokankaiden sijaan voit tilata kalusteet vapaavalintaisella kankaalla verhoiltuna. Tällöin voit hankkia verhoilukankaan itse ja lähettää sen tehtaallemme tuolien valmistusta varten.

Talonpoikaisrokokoo tuoliin tarvitaan 0,6 m verhoilukangasta. Normaalilevyisestä (140 cm) verhoilukankaasta saadaan kahden tuolin istuinosat. Tilaa tuolit normaalisti verkkokaupasta valitsemalla verhoiluvaihtoehdoksi ”oma kangas” ja lähetä kangas tehtaallemme.

 

<b>biancasininen</b>
<b>biancaruskea</b>
<b>biancavihreä</b>
<b>line11</b>
<b>amadeusruskea</b>
<b>line12</b>
<b>amadeusrosa</b>
<b>amadeuskeltainen</b>
<b>amadeussininen</b>
<b>mozartvihreä</b>
<b>line13</b>
<b>4mohair5107</b>
<b>6mohair9103</b>
<b>5mohair2203</b>
<b>7mohair1216</b>
<b>2mohair400</b>
<b>3mohair414</b>

MEIDÄT TAVOITAT

 

HKT Laitala Oy

Teuvantie 6, 66300 Jurva

 

06-247 4100

 


 

 

 

 

© Huonekalutehdas Laitala Oy

0198084-8
 

Rekisteriseloste  

Verkkokaupan toimitus- sekä maksuehdot 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA